Meseház

Békési Úti Közösségi Házak

Jótékonysági koncert PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Meseház   
2015. május 22. péntek, 11:09

2015. május 29-én, pénteken, 19 órai kezdettel a Meseház udvarán jótékonysági koncertet rendezünk. Fellép az Egy Kiss Erzsi Zene és a Rokodál együttes. Helyszín: Békéscsaba, Békési út 17. Belépés ingyenes.

 2015. július 25. és augusztus 2. között rendezik meg a Speciális Nyári Világjátékokat Los Angelesben (Special Olimpics World Games 2015). A Magyarországról induló sportoló delegáció tagja a békéscsabai asztaliteniszező páros, Gulykás János és Vizsnyai Dávid. Az ő felkészülésüket szeretnénk segíteni a bíztatásukra rendezett jótékonysági koncert megrendezésével. Az est folyamán a sportolók felkészülését, felszerelését és utazását támogató adományok átadására is lehetőség nyílik. A koncert szervezője a Meseház, együttműködésben a Békéscsabai Napsugár Bábszínházzal és a Meseházi Alapítvánnyal.

 A jótékonysági esten fellép az Egy Kiss Erzsi Zene, a hazai alternatív zene „nagyágyúja”, a 2015-ös International Songwriting Competition világzene kategória döntőse. A „hazai erőket” a Napsugár Bábszínház csapata, a Rokodál együttes képviseli.

Szurkoljunk együtt, tegyünk meg mindent a csabai sportoló fiúk sikeréért!

alt

Módosítás dátuma: 2015. május 22. péntek, 11:14
 
cSg Webműhely