Meseház

Békési Úti Közösségi Házak

JAZZ-KLUB PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Meseház   
2011. április 04. hétfő, 21:42

alt

A BÉKÉSI ÚTI KÖZÖSSÉGI HÁZAK JAZZ-KLUBJA BEMUTATJA:

2011. április 12-én, kedden, 18.00 órakor

Sárik Péter és

Kuriya Makoto (Japán)

kétzongorás koncertje.

Helyszín: Békéscsaba, Zeneiskola Bartók terme.

 altSárik Péter és Kuriya Makoto (Japán) jazz zongoraművészek tavalyi sikeres budapesti koncertjüket követően elhatározták, hogy idén egy magyar–angol turné keretei között folytatják együttműködésüket. A turné utolsó hazai koncertjére április 12-én Békéscsabán, a Bartók Béla Zeneiskolában kerül sor.

Az est két távoli kontinens zenei világát egyesíti Sárik Péter és Kuriya Makoto (Japán) közvetítésével. Két kiemelkedő tehetségű, egymástól 9.000 kilométernyi távolságban hasonló életet élő művész találkozását követhetjük figyelemmel, akik zenei gondolkodásukba és inspirációikba engednek bepillantást. Tolmácsra nem lesz szükség, a jazz világnyelvén beszélnek.

Békéscsabára már szinte hazajárok, legutóbb, tavaly novemberben a Sárik Péter Trió „PIECES” lemezének ősbemutatóját tartottuk itt.  Érdekes, hogy akkor is Londonban folytatódott a turnénk, és ez alkalommal is, a csabai koncert után két nappal már a brit fővárosban, a Steinway Festivalon játszunk Makotoval.” – mondja mosolyogva Sárik Péter.

Módosítás dátuma: 2011. április 06. szerda, 17:21
 
cSg Webműhely