Meseház

Békési Úti Közösségi Házak

MESEHÁZBAN JÁRTUNK - Rajzpályázat PDF Nyomtatás E-mail

INT_header.gif

RAJZPÁLYÁZAT


A Békéscsabai Kulturális Központ – Békési Úti Közösségi Házak rajzpályázatot hirdet Békés megyei általános iskolás, alsó tagozatos diákok részére MESEHÁZBAN JÁRTUNK… címmel.

Téma a Meseházban található, Schéner Mihály gyűjteményes kiállításának, gyermeki szemszögből történő bemutatása, a kiállított műalkotások gyermekek által történő „újraértelmezése”, a Meseházi mesehősök elképzelt kalandjainak megörökítése.
Nevezési feltételek: egy gyermek legfeljebb két munkával pályázhat,
- bármilyen technikával készülhetnek az alkotások,
- maximum A/3-as méretben, paszpartuval ellátva ,
- a pályamű hátoldalán kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, iskoláját, felkészítő tanár nevét, és hogy milyen technikával készült az alkotás.

Az elkészült pályamunkákat kérjük beküldeni a Meseház címére: Békéscsaba, Békési út 15.
A beérkezett munkákat a város rajztanárai közül meghívott zsűri bírálja, a legjobb alkotások készítői tárgyjutalomban részesülnek.

Beküldési határidő: 2010. május 31.

A beküldött munkákból válogatott kiállítás 2010. június 5-től megtekinthető a Meseházban, díjkiosztó ünnepség 2010. szeptember 4-én, a Csabagyöngye szüreti mulatság keretében lesz megtartva. Az elért eredményről mindenkit értesítünk az iskolaév befejezése előtt.
Bővebb felvilágosítás kiállításainkról és kézműves foglalkozásainkról, valamint előzetes bejelentkezés a 66/326-370-es telefonszámon.
Szeretettel várjuk a csoportokat a Meseházban!


Letölthető plakát megtekintése, kinyomtatása

Rajzpályázat :: MESEHÁZBAN JÁRTUNK… címmel  

 


Gyucháné Veres Krisztina
osztályvezető
Békéscsabai Kulturális Központ
Békési Úti Közösségi Házak


 
cSg Webműhely