Meseház

Békési Úti Közösségi Házak

SÁRIK Péter NAGY János ZONGORADUO PDF Nyomtatás E-mail

INT_header.gif

Jazz-koncert a Békési Úti Közösségi Házak Jazz-klubjának rendezésében,2010. április 12-én, hétfőn, 18 órától, a Bartók Béla Zeneiskola „Bartók termében” fellép a SÁRIK Péter NAGY János ZONGORADUO

A belépés ingyenes!


Nagy János és Sárik Péter 2008 decemberében lépett először közönség elé ezzel a kétzongorás formációval. Egyszeri alkalomnak indult, de annyira élvezték a közös muzsikálást, hogy a történet folytatódott, maguk és a visszajelzések alapján a zenekedvelők nagy örömére. Nagyrészt saját szerzeményeiket játsszák, de természetesen a jazz standardek sem maradhatnak ki a műsorukból.

"Életemben sok kivételes pianistával hozott össze a jószerencsém, de csak talán kettő volt, akin éreztem, hogy úgy játszik, ahogy én álmodnám magam zongorázni. Egyikük a SÁRIK… Sárik, aki amúgy csordultig telt öntudattal, de ha muzsikál, akkor a legalázatosabban szolgálja a zenét, a művészetet és mindezt hallatlan kreativitással, szenzitivitással, stílusosan és inspiratívan teszi. Ünnep vele játszani."

Berki Tamás jazz énekművész


"Nagy János hangokból szőtt pompás kárpitot gyengéd líraisággal, filmszerű struktúrával, gyönyörű és váratlan harmóniákkal megtöltve. A teljes zenei anyag a jazz és a világzene szellemével van áthatva, megmozgatva. A szerzeményeket és az előadók játékát a legnagyobb formátumúak között valónak találtam..."

Russell Ferrante


Letölthető plakát megtekintése, kinyomtatása

SN ZONGORADUO :: 2010.04.12

Információk: www.petersarik.com, www.janosnagy.com

Támogatók:
Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola, Nemzeti Kulturális Alapprogram                                              nka_logo 

 


Gyucháné Veres Krisztina
osztályvezető
Békéscsabai Kulturális Központ
Békési Úti Közösségi Házak


 
cSg Webműhely